El blog de 道


Arbre que mira farola
05/03/2012, 10:33 am
Filed under: Cançons

Arbre que mira farola,farola que mira façana, façana que mira rellotge,
rellotge que mira campana. Campana que mira finestra, finestra que mira tramvia,tramvia que mira bufanda, bufanda que mira robot. Robot que mira jugueta, jugueta que mira tortuga, tortuga que mira peixera, peixera que mira la mar. Un home que mira sa dona, sa dona que mira sa porta, sa porta que mira s’escala, s’escala que mira es replà.

Cansada s’adorm una alumna, s’adorm a davant sa pissarra, es sol il·lumina sa foto, sa foto que surt a sa tapa. Sa tapa, un llibre, una foto, sa foto no és més que una fulla, natura de traça difícil, d’esquemes i diagrames. Volcans i metalls poderosos, gormitis i súper herois, herois antics, toployones, hecatombes, platges i bous. Sa platja és d’arena copinya, sa pinya se pren liquada, canyeta articulada, articulada canyeta.

Canyeta que mira cubata, cubata que mira cubito, cubito que mira gelera, gelera que mira beefeater. Beefeater que mira persona, persona que mira xigarro, xigarro que mira rellotge, rellotge que mira carrer. Arbre que mira farola, farola que mira girafa, girafa que mira toyota, toyota que mira cabana. Cabana que mira canoa, canoa que mira acàcia, acàcia que mira lleona, lleona que mira sabana.

-J.M. Oliver


Dejar un comentario so far
Deja un comentarioResponder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.A %d blogueros les gusta esto: